Радина Кърджилова с ултиматум към Деян: Искам бебе!

 

Радина Кърджилова и Деян Донков
Радина Кърджилова и Деян Донков

Пред поредно сериозно изпитание е поставена връзката на звездната двойка Радина Кърджилова и Деян Донков. Двамата актьори са заедно вече няколко години. Въпреки, че неведнъж са били жестоко скарани и едва ли не пред раздяла, накрая винаги се събират и изглеждат по-влюбени от всякога.

Сега обаче любовта им отново е изправена пред изпитание заради новината за бременността на бившата приятелка на Донков – Анастасия Ингилизова. Актрисата от Театъра на армията, от която Деян има син, съвсем скоро ще излезе в майчинство за да роди второто си дете.

Радина Кърджилова и Деян ДонковТова силно разстроило Радина, която отдавна мечтае също да дари с наследник Донков. Още преди година, когато двамата влязоха в риалитито „Къртицата“, младата актриса сподели във визитката, че иска да има дете от Деян. След края на шоуто двамата пък уж планираха сватба, която обаче така и не се случи, а връзката им продължи постарому.

Хора от Театъра на армията, където двете жени на Донков – Радина и Анастасия, са колежки, издават, че по-младата актриса на моменти изпадала в депресивни състояния и причината била несигурността във връзката й. Неотдавна между нея и Донков се разгорял пореден лют скандал по темата за общото им бъдеще. Радина си изпуснала нервите и заявила на Деян, че е крайно време двамата да се обвържат сериозно. Тя му поставила ултиматум – или да се оженят най-накрая, или да си направят бебе.

Междувременно през последните седмици Ингилизова, с която Радина си партнира в постановката „Декамерон“, цъфти от щастие. Въпреки че дълго страда по Деян, с когото се разделиха малко след раждането на сина им, Ингилизова в крайна сметка го прежали и отново откри любовта в лицето на актьора от театрална работилница „Сфумато“ Христо Петков.

Анастасия беше първата голяма любов на Донков. Двамата бяха заедно още като студенти в НАТФИЗ. Въпреки че любовта им не се оказа вечна, актьорите са силно свързани заради сина си Деян-младши. Донков е изключително привързан към детето и не пропуска възможност да прекара с него няколко часа в свободното си време. Запознати със ситуацията твърдят, че Радина също е близка с малкия Деян и двамата с Донков често заедно го извеждат на разходки и пазар. Покрай общата им работа в театъра Кърджилова поддържа добри отношения и с майка му Анастасия. Силните връзки на Деян със сина и бившата му приятелка все повече карали Радина да се замисли над отношенията и бъдещето на любовта им. Пред свои близки тя споделила, че е крайно време с Деян да направят следващата стъпка във връзката си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *