Простотия! Златка Райкова се хвали как мачка закона! СНИМКА:

zlatka-raikova-11

Златка Райкова се изфука в социалните мрежи как гази закона за движение по пътищата.

Плеймейтката се снима, докато кара със 165 км/час на магистрала „Хемус“. От клипчето става ясно, че държи волана само с една ръка, тъй като в другата е телефонът й. А безразсъдната сценка се озвуча мощно от дънеща здраво чалга в автомобила й.

Последователите на Русата Златка не й спестиха упреци и сериозна критика заради наглата и опасна постъпка. Някои дори предположиха, че може да си е шмръкнала, за да прави подобни дивотии по пътищата.

zlatka-raikova-10

Други я обвиниха, че е безотговорно да официализира модата сред простакесите да се хвалят в социалните мрежи колко бързо могат да карат, като нарушават закона и създават опасни ситуации по пътищата.

Русата Златка се обзаведе преди няколко месеца с чисто нов джип за 200 бона и явно е искала да се изфука колко може да вдигне. Суетната пазарджиклийка вероятно е целила да натрие носовете на себеподобните си, които постоянно шушукат зад гърба й, че едва оцелява като дизайнерка.

Или пък е искала да направи някаква демонстрация на гаджето си Георги Валентинов, с който ту се събират, ту се разделят. Златка е лудо влюбена в младия спортист и все повече настоява да си направят бебе. Той обаче е доста по- млад от нея и още му се живее.

Така или иначе, с изцепката си русокосата силиконка потвърди още веднъж максимата, че можеш да напуснеш селото, но то никога не напуска теб.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *