Проблемно забременяване измъчва Зара от „Биг Брадър“! Ето каква е причината:

zara-6

Зара от „Биг Брадър“ се надява скоро да зарадва с дете австралийския си съпруг. Изкусителната варненка се омъжи за избраника си Ерик Уотсън миналата година.

Риалити героинята обаче признава, че има сериозен здравословен проблем, който вероятно ще затрудни забременяването й. Тя страда от щитовидна жлеза. Зара пие лекарство, за да контролира хормоните й. Освен това, спазва строг хранителен режим, съчетан с много спорт.

Наскоро Зара блесна със зашеметяваща фигура на снимки от почивката си в Тайланд. Но перфектното й тяло се дължи на много усилия, които й се налага да спазва заради здравословния си проблем.

zara-5

Зара и съпругът й Ерик са решили да започнат с опитите да имат дете от следващата година. И двамата са наясно, че може би ще има проблеми. Но австралиецът я подкрепя напълно. Той се чувствал напълно готов да стане баща, още откакто й предложил да се оженят. Зара се притеснявала в началото. Но вече се успокоила, приела проблема си и била готова да стане майка.

Варненката и австралиецът Ерик са заедно от четири години. Запознали се в Дубай, където той бил инструктор по водни спортове. Зара тъкмо се била разделила с фатален любовник – аферист, който беше издирван от Интерпол. Искала да се разсея с някой спорт с много адреналин и така попаднала на Ерик.

Той бил пълна противоположност на мъжете в живота й до момента, а в същото време бил точно толкова щур, колкото е и тя. Любовта им бързо се разгоряла. След две години, Ерик й предложи брак.

Така Зара скъса с миналото си на мутреса и най- после реши да улегне и да създаде семейство с наистина подходящ партньор.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *