Преслава удари дъното! Цъфна по бельо в ново видео

Циците на Преслава съвсем изчезнаха
Циците на Преслава съвсем изчезнаха

Шок предизвика Преслава с новия си клип „Режим неприлична“. В екранизацията добричлийката се въргаля само по комбинезон. В такъв потресаващ вид тя не се е появявала никога досега в кариерата си. Е, на едно участие преди време не успя да обуздае роклята си и се видя най-интимното й, но това стана неволно.

ПреславаОще преди премиерата на скандалното видео Преслава загатна, че готви провокация. Никой обаче не очакваше, че ще стигне толкова далеч в желанието си да бъде различна и непредсказуема.

В първата сценка тя се размотава по бельо, което едва покрива прелестите й. От тези кадри почитателите й успяха да видят колко точно се е стопил бюстът й след операцията за намаляване на гръдната обиколка и последвалата диета.

Напоследък Преслава толкова много е отслабнала, че от пищната й женственост, с която стартира кариерата си, не е останало почти нищо. Единственият плюс от залиняването й е, че сега бедрата й са по-стегнати, а талията по-тънка.

В новия си клип топ изпълнителката на „Пайнер“ се фръцка и с два тоалета в бяло, но те не са толкова интересни, колкото черният й комбинезон. С него Преслава се търкаля върху диван като на няколко пъти вирва крака и плъзга ръце между тях. В последните кадри певицата сваля едната си презрамка, а за финал се мята като зажадняла за с*кс пантера върху полугол мъж.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/RDpyn9xkmxg

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *