Преслава с космически хонорар! Колежките й дишат праха! Виж Тук:

preslava

Преслава издуха колежките си от „Пайнер“ с колосален хонорар от 10 000 лева за програма от два часа.

Така добричлийката отново затвърди позицията си като най- добре платената фолк певица. Само че, този път разликата със следващите по големина хонорари е огромна. През изминалата година Преслава се изявяваше по чалготеките за 7000 лева.

Сега обаче, хонорарът на добричлийката е скочил многократно. Трябва да се има предвид също, че сумата от 10 000 лева е само за клубни изяви. За частни партита Преслава прибира доста повече.

Следващите най- скъпо платени имена в „Пайнер“ са Анелия, Ивана, Галена, Джена и Емануела. Те се изявяват по заведенията срещу 6000 лева. Най- прецакана от групата е Анелия, която имаше силна година, но така и не успя да убеди Митко Пайнера да й вдигне хонорара.

payner-honorari

Галена и Джена пък в момента са в майчинство и чак до пролетта няма да имат изяви на живо.

5000 лева е тарифата за клубно участие на Глория, Деси Слава, Емилия, Малина и Фики. Глория има малко по- различен договор от останалите си колежки. Тя заяви, че повече няма да прави клубни участия, а ще се изявява само по частни партита, самостоятелни концерти и празнични програми. Глория обаче прибира по- голямата част от хонорара за себе си.

Най- голям спад в тарифата претърпя Мария. Нейният хонорар буквално се срина и падна от 6000 на 4200 лева. Миньончето драпа със зъби и нокти пак да си вдигне мизата, но засега не успява.

В най- окаяно положение обаче е Райна. Пилето на поп фолка е с последно предупреждение от Митко Пайнера, че ако в скоро време не извади хит и не засили участията си на живо, ще изхвърчи от фирмата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *