Преслава пак загази! Ето какво я сполетя в Слънчев бряг:

preslava-5

Драмите около Преслава нямат край! Този път певицата стана жертва на вандалско посегателство срещу луксозния й автомобил.

Фолк дивата с ужас установила, че мерцедесът й е с изпочупени стъкла след последното си участие в Слънчев бряг. Тя се прибирала в хотела си от дискотека в курорта, където имала ангажимент, когато се натъкнала на потресаващата гледка.

Дали нападението срещу гъзарския автомобил на певицата е случайно, или е било поръчано, засега не е известно. Факт е, че напоследък фолк звездата се е забъркала с доста съмнителни хора, като се започне от новото й гадже.

От съвсем скоро Преслава има връзка с ъндърграунд героя Павел Лазаров, който е известен като бивше гадже на плеймейтките Златка Райкова и Мария Цветкова. А също и като приближен до наркобоса Стефан Бонев – Сако. Иначе, официалният му бизнес е… овощарство!

Преслава представи Павел като новото си гадже на рождения си ден
Преслава представи Павел като новото си гадже на рождения си ден

След като фолк звездата му станала гадже, Павел побързал да я обгради с няколко горили от антуража си, които не я оставят сама дори за минутка. Преслава обаче е свикнала мъжете й да й държат под охрана, тъй като търпеше същото положение и при предишната си връзка с пернишкия милионер Жоро Бирмата.

Пикантна подробност е, че всъщност бившият и настоящият на фолкаджийката са приятели. Поне доскоро. Но дали двамата продължават да са близки , след като Павел заби голямата любов на Жоро, не е известно.

Фолкаджийката не за първи път се оказва забъркана в неприятности в Слънчев бряг. Преди две години бившето й гадже Бирмата й спретна такъв екшън, че накрая всички се озоваха в ареста. Включително и певицата. Милионерският наследник и охраната му нападнаха Преслава, която по това време се движеше с телохранители, за да я пазят от него. Бирмата ударил шофьора на фолк дивата, тя на свой ред го зашлевила, при което охраните на двамата се нахвърлили един срещу друг и се заформило страховито меле.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *