Преслава на курорт с Бирмата

Преслава
Преслава

Покрай празниците Преслава бе затрупана от покани за участия, но все пак съумя да намери време и за кратка почивка. Фолкзвездата си отдъхна няколко дни в Банско с любимия си Георги Станоев – Бирмата и техни общи приятели. Добричлийката не се качи на ски и не изпробва пистите, но пък си направи куп процедури в местните СПА центрове.

В Банско Преслава не се качила на ски, но си починала добре
В Банско Преслава не се качила на ски, но си починала добре

Тя успя да обиколи и доста заведения.

„За новата година си пожелавам да ми се случва това, което си пожелавам на момента, защото аз си живея ден за ден“, сподели при последното си тв интервю Преслава. В него хитовата пайнерка повтори няколко пъти, че е щастлива не само в професионален, но и в личен план. За деца обаче още не мислела.

„Не се даваме и двамата още“, с усмивка обобщи Преслава, като не пропусна да уточни, че не желае да дава подробности за любовта си с Жоро Бирмата.

„Не бих могла да крия, че сме заедно, тъй като това е съвсем видно — двамата постоянно се появяваме на публични места в крайна сметка. Но също така и не желая да навлизам в подробности, за да запазя нашия интимен свят“, обясни звездата на „Пайнер“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/tmRZMNCbcpY

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *