Пребитата Сани Алекса с кошмарни разкрития за връзката си с шведа- изверг!

sani-aleksa

Певицата Сани Алекса разкри шокиращи детайли от часовете преди да бъде жестоко пребита от гаджето си швед.

Двамата отишли на сватба, където приятелят й изпил голямо количество алкохол. Александра признава, че когато се напие, той става много агресивен.

Скарали се заради случая с пребитата от шведски турист камериерка в Слънчев бряг. Той твърдял, че това е скалъпена история, която е силно преувеличена от нашите медии. Започнал да сипе грозни епитети за българите, а Александра не си мълчала и също му отвърнала.

sani-aleksa-2
Сани след побоя

Певицата, която стана известна от първия Х фактор, призна, че не за първи път той я бие. Тя обаче крила истината от семейството си. Всеки път му прощавала, но вече е категорична, че ще си потърси правата. Александра заяви, че ще подаде оплакване срещу побойника в полицията и ще го съди.

Александра с гаджето си- побойник
Александра с гаджето си- побойник

Тя разкри, че има наранявания по лицето, краката и ръцете. Извадила си е вече медицинско свидетелство.

В момента  се намира в дома на баща си, който също живее в Швеция. Сани признава, че не я притесняват физическите травми, колкото емоционалните, които са много по- трудни за преодоляване.

Александра Апостолова, или Сани Алекса, както е известна, стана популярна с участието си в първия сезон на Х фактор преди шест години. Тогава тя шашна публика и жури с уникалните си изпълнения, както и с невероятната си прилика с Бионсе. Атрактивната певица успя да спечели третото място в шоуто. Още тогава тя сподели, че живее между Швеция, където е баща й, и България, където е родината й.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *