Пламена аут от Биг Брадър Ол Старс

plamena

Пламена е поредната участничка, която напусна къщата на „Биг Брадър“, след вот на зрителите. Начинаещата фолк певица е последната, която излиза, преди големия финал.

Участието й, за съжаление, не успя да я представи в блестяща светлина. Русата певица се превърна в жертва на разбеснелия се от хормони Емо Каменов. Здравенякът от Монтана непрекъснато я псуваше и я влачеше из къщата, но Пламена така и не му се разсърди. Нещо повече. Дори оправда поведението му, защото според нея, било на шега.

plamena-big-bradar

След излизането си, певицата опроверга някои от слуховете, които тръгнаха за нея, след коментари на колежката й Кали. Пламена заяви, че няма богат любовник, който да я издържа, а живее сама и на квартира. Участничката в „Мюзик Айдъл – 2“ остана учудена от думите на Кали, тъй като двете не се познават и са се засичали само няколко пъти.

Въпреки че отскоро се опитва да пробие в музикалния бранш, Пламена все пак се оказа трън в очите да по- възрастните си колежки в къщата – Бони и Петя Буюклиева. Ромската певица я обвини, че не става фолкаджийка, а естрадната прима – че се е отказала от поп музиката.

Пламена. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/-QBgXsNFakA

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *