Отварачката втали Гущеров с кленов сироп

С чисто нова осанка се движи отскоро интимният милионер на Мария – Християн Гущеров. Синът на бившия депутат от БСП Добромир Гущеров се подложил на зверска диета, само и само да се раздели с част от наднормените си килограми и по този начин да спести подигравките към жена си, че си ляга с тюлен, мечок, слон и друг едър добитък.

Бизнесменът стопил 15 кила, за да 1 спести подигравките на жена си
Бизнесменът стопил 15 кила, за да 1 спести подигравките на жена си

Тези дни изпълнителката без участия се похвали с новата визия на приятеля си. Снимка на двойката от Виена, където се намират в момента на поредното им романтично пътешествие, предизвика истински фурор в мрежата. Пайнерката успяла да вкара гаджето си във форма с кленов сироп от Швейцария, твърдят запознати. Хранителната добавка била доставена директно от страната на шоколадите, а Гущеров я консумирал от има-няма месец и половина. Якичкият Хриси не приемал само отварата, а я редувал и с разделно хранене. Бизнесменът поне нямал проблеми да си угажда на стомаха с домашно приготвена храна, съобразена изцяло с този режим, тъй като считал себе си за кулинарен бог.

Гущерови по принцип строго прецизират менюто си и в гърлата им попада винаги най-скъпата и качествена храна. В режима им например влизат много плодове и зеленчуци и в изобилие морски дарове.

Любимите им ястия са със скариди. „Забранила съм на Хриси да яде тежки и мазни храни. А преди да се запознаем, редовно са присъствали такива на трапезата му“, хвалела се с постижението си да приучи милионера на здравословно хранене Мара.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/zD97Ohz7LNk

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *