Още една фолк певица се похвали с бременно коремче! Ето коя е тя + СНИМКИ:

bremenna-1

Бейби бумът в поп фолка продължава с пълна сила! През последните две години певачките създават ударно потомство.

Наскоро още една представителка на лекия жанр показа бременното си коремче. Става въпрос за скандалната Анастасия. Тя показа снимки от лятната си почивка в луксозен хотел по родното Черноморие, на които ясно си личи, че е бременна.

anastasia-1

Фолкаджийката всъщност съвсем скоро ще роди, тъй като вече е в осмия месец. Но фигурата й е толкова запазена, че трудно би могло да се предположи, че е толкова напреднала. Освен че видимо почти не е качила килограми, Анастасия много се е разхубавила покрай бременността си.

Анастасия искала да крие до последно деликатното си състояние, тъй като се притеснявала от уроки.

anastasia

Тя упорито крие и бащата на детето си. Първоначално се говореше, че е известен холивудски продуцент, който снима филми в България и с когото блондинката не веднъж била засичана из лъскави столични заведения.

После стана ясно, че наистина е чужденец. Но не е американец, а е от Чехия, където се занимавал със собствен бизнес. Анастасия обаче не е при него, а си живее в България.

Отсъствието на бащата обаче ни най малко не притеснявало скандалната блондинка. Тя сама си подготвяла всичко за раждането. Певицата е на седмото небе и от факта, че бебето ще е момиченце – точно, както искала.

Анастасия се прочу като първата фолк певица, която призна, че е предлагала платени секс услуги. Това се случи след като беше записана със скрита камера как обяснява, че работила за български сутеньор в Турция. След скандала тя се оправда, че записът бил манипулиран.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *