Официално! Жени и Тачо в развод! Тачо върти любов с манекенката Дани Димитрова

jeni-tacho-razvod

Разводът вече наистина е на дневен ред за семейството на Жени Калканджиева и Стефан Манов- Тачо. Топ манекенката вече има адвокат, който да придвижи процедурата.

Чашата за шестата по красота преляла, когато навръх Нова година Тачо вече бил в обятията на новата си любима – подвластничката в „Мис България“ 2014 Дани Димитрова. Манов и красавицата дори вече делят един покрив. Последна за новината обаче научила Жени.

Из светските среди се шушука, че Тачо „сервирал“ за новата си любов на Калканджиева навръх Нова година. Манов бил луд влюбен в Дани и повече нямал намерение да прави опити да си оправя семейните отношения с шефката на „Визаж“.

Жени и Тачо
Жени и Тачо

Тачо изобщо нямал намерение да крие истинските си отношения с Димитрова. Показвал любовта си към нея навсякъде и за никого не било тайна какво се случва между тях.

Оказва се, че целият цирк, който Жени и Тачо изнесоха във „Вип Брадър“, е бил просто за пари. Вероятно двамата са знаели, че ще се разведат още преди да влязат, но заради предаването са решили да го играят, че ще се опитат да спасят любовта си.

Жени и Тачо във „Вип Брадър“. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/TqxPFuf6lBE

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *