Обрат! Мария призна: Аз поисках Развод от Гущеров! + Още разкрития на певицата за края на брака им:

mariia-3

Фолк певицата Мария най- после проговори за развода си с Християн Гущеров.

Оказва се, че не милионерският наследник, а тя самата поискала да се разделят. Това се случило преди 10 месеца! От толкова време двамата не живеят заедно, призна фолк певицата. Тя се изнесла в собственото си жилище заедно с дъщеря си и багажа им.

През този период с Гущеров правели опити да стоплят отношенията си, но напразно. Мария така и не се върнала обратно в палата му.

Преди месец, младият милионер пък я обвини, че предпочитала да се разголва, пред това да създаде семеен уют. Затова не искал повече фамилията му да се свързва с фолк певицата. Той заяви, че очаква бившата му да прояви апетити към част от богатството му по време на развода.

Мария сама поискала развод от Гущеров

Мария обаче отрече слуховете, че ще предяви претенции към парите на фамилията Гущерови. Фолк дивата разкрива, че от първия си мъж, бащата на дъщеря й, си тръгнала с един сак, без да иска нищо друго от него. Така възнамерява да постъпи и сега, при втория си развод.

Фолк певицата признава, че сама изплаща кредита на жилището си в „Лозенец“, както и лизинга на автомобила си.

Мария и Християн Гущеров нямат сключен предбрачен договор. Но младият милионер така си опекъл нещата, че певицата да не може да му измъкне нищо.

В момента фолк фурията разчита единствено на хонорарите си от участия, за да издържа себе си и детето си. През последните няколко години, тарифата на Мария падна от 6 на 4 бона. Но тя неистово се стреми отново да изплува, особено в тежката финансова ситуация, в която се намира в момента.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *