Обрат! Ето първия коментар на Явор Бахаров след излизането му от „Вип Брадър“

 

yavor-baharov-3

Явор Бахаров тотално обърна палачинката! Ден след грозния скандал, с който си тръгна от шоуто, актьорът се извини на продукцията.

Бахаров се опита да рекетира Биг Брадър, позовавайки се на договора си. Актьорът първоначално заяви, че вече може да излезе по договор и да прибере изработената от него сума.

След грозен рекет и заплахи от страна на Бахаров, Биг Брадър го отстрани от продукцията заради редица нарушения на регламента. Така Бахаров няма да види и стотинка от парите си.

yavor-baharov-2

Пред Биг Брадър актьорът призна, че от самото начало е искал да си тръгне, след като изтече определен период по договор. Бахаров призна, че не се чувствал добре в къщата.

Ден след напускането на риалити шоуто обаче, малкия брат на Захари Бахаров тотално си промени поведението. Извини се на продукцията и призна, че не той е надхитрил играта, а тя него. Актьорът се опита да се оправдае, че вероятно изолацията е повлияла на психиката му и затова се опитал да рекетира Биг Брадър.

Бахаров опита да обясни грозното си пазарене с продукцията с мотива, че те започнали да го притискат и той решил да им отвърне с ответен удар.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *