Николета отскубна още 300 бона от Валери Божинов! Още за развода им – Виж Тук:

valeri-nikoleta

Поне още 300 000 лева Николета успя да отскубне от Валери Божинов. Въпреки че двамата съвсем скоро ще се разведат, плеймейтката продължава да източва банковите му сметки.

Успокоителното за Валери е, че поне парите са за дъщеря им Никол. Поне 2000 лева ще е издръжката, която футболистът ще плаща на второто си дете. Толкова е издръжката и на Валери- младши, синът му от Алисия. Николета обаче до последно се опитвала да изкопчи повече от бащата на дъщеря си, за да натрие носа на бившата му половинка.

Бракът с Николета излезе през носа на Валери Божинов
Бракът с Николета излезе през носа на Валери Божинов

Плеймейтката също така, настояла да получи и семейното жилище – мезонет в квартал „Витоша“. Заедно с обзавеждането, имотът струва повече от 1 млн. лева. Николета не искала да остане по- назад от Алисия, на която футболистът остави огромен апартамент в „Изгрев“, на приблизително същата стойност.

Божинов се надява да успее да се разведе час по- скоро с Николета Лозанова. А причината е, че очаква в скоро време на получи огромно обезщетение от „Спортинг“ Лисабон на стойност 3,6 млн. евро. Ако това се случи, докато все още официално е женен за Николета, плеймейтката ще гушне половината. Именно затова и тв водещата протакала развода.

Официалното раздяла обаче скоро ще е факт, коментират запознати. Съвсем скоро двамата вече няма да са семейство и по документи. А Божинов пък е категоричен, че повече няма да се ожени.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *