Непоправим! Благой Георгиев награби Гери- Никол и й пусна език! Шок Снимка:

Непоправимият женкар Благой Георгиев налази малката поп дива Гери- Никол! Двамата пуснаха супер предизвикателна снимка в инстаграм, на която той е сграбчил през кръста певицата и я целува страстно по врата! А коментарът на ритнитопковеца към фотото е не по- малко предизвикателен: „Най- добре е, когато сме себе си“.

В момента Благо Джизъса си е в България, след като за пореден път се разделил с руската си съпруга Есмер. Наскоро той за първи път призна, че с половинката му си имат проблеми. Но вместо да стои в Русия, за да ги разрешават заедно, Благо се е прибрал в България и вършее по дискотеките, както винаги.

Миналата седмица футболистът се появи в „Като две капки вода“, където се запознал с Гери- Никол. И, типично в негов стил, Джизъса не пропуснал първия сгоден случай, за да награби младата певица.

Съпругата му Есмер едва ли ще остане очарована от скандалното му поведение. Но на Благой явно вече не му пука какво ще си помисли жена му. Причината за поредната им раздяла отново е слабият му ангел, но Джизъса е решил вече да го удари на живот и да престане да се мъчи да бъде примерен съпруг.

Из столичния хайлайф упорито се шушука, че Благой даже вече си е намерил ново завоевание – красива сръбкиня, с която го запознал добрият му приятел Валери Божинов.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *