Нели Петкова върти любов с американец

neli-petkova-slavi

Нели Петкова се прибра от САЩ, за да участва в големия концерт на Слави Трифонов и Ку- ку бенд. Певицата разкри, че отвъд Океана я чака новата й любов – зеленоок американец.

Нели живее заедно с възлюбения си в Ню Йорк. Вече е посещавал България и певицата го е водила в Карлово, за да се запознае със семейството й. Той няма нищо общо с музиката, но Нели призна, че двамата са много влюбени.

neli-slavi

Бившата беквокалистка на Ку- Ку бенд беше сред първите поканени за голямото шоу на Слави Трифонов и компания. За разлика от повечето бивши служители на гологлавия водещ, Нели Петкова запази приятелски отношения с екипа. Слави не прекъсна контактите си с нея и не я набеди за ренегат, както се случи с предшественичките й Деси Добрева и Алекс Раева.

Нели Петкова напусна „Шоуто на Слави“ през 2011 г, след като беше част от екипа му цели седем години. Певицата се опита да пробие у нас, като пусна няколко клипа, но не й провървя и замина за Англия заедно с тогавашната си половинка композитора Миро Гечев. Не е ясно кога двамата са се разделили, но бившият й продължава да живее в Лондон, а Нели замина за САЩ.

Нели Петкова и Слави Трифонов. ВИЖ ВИДЕОТО:
https://youtu.be/Xq6GtYTsSZI

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *