Наталия Кобилкина и Такис се женят на гръцки остров! Ето кога ще е вип- сватбата:

Кобилкина с бъдещия си съпруг Такис

Наталия Кобилкина се готви за тежка гръцка сватба през лятото. Сексоложката ще се омъжи за половинката си Такис Дретакис, с когото са заедно повече от година.

Тържеството се очаква да е много пищно, като гръцкият бизнесмен няма да жали средства, за да изпълни всички желания на бъдещата си съпруга. Сватбата ще се състои на остров Скопелос, където е заснет филма „Мамма Мия“. Тържеството е насрочено за 11 юни, издават от обкръжението на младоженците.

Скопелос е уникално съчетание от китна природа и кристално чисти води. Това е един от най- зелените гръцки острови, като е богато залесен с борове и маслинови дървета.

kobilkina

Наталия Кобилкина и любимият й Такис се сгодиха тази зима на Малдивите. Гръцкият бизнесмен подари на сексоложката красив диамантен пръстен, с който й поиска ръката. Влюбената Кобилкина, разбира се, прие предложението му веднага.

Сексоложката се надява след сватбата, с Такис да започнат работят и за общ наследник. Кобилкина мечтае за три деца от гръцкия си възлюбен.

Руската сексоложка се разведе преди година и половина с бившия си съпруг Делчо Добрев. Двамата бяха женени цели 12 години, но нямат деца. Кобилкина е в отлични отношения в бившия си съпруг, като дори имат общи бизнес начинания. Но засега не е известно дали той ще присъства на втората й сватба.

Настоящият любим на сексиоложката се занимава с туристически и хотелиерски бизнес в България. Двамата се запознали няколко месеца след развода на Наталия Кобилкина. Влюбили се веднага. А тази година вече ще станат и законно семейство.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *