Мръсна война между Емануела и моделката Глория! Вадят си кирливите ризи!

emanuela-gloria

Жестока война се разгоря с пълна сила между манекенката Глория Петкова и Емануела. Двете открито и зад гърба си нанасят жестоки удари, а обидите помежду им стават все по- брутални.

Глория нападна Емануела още от първия ден на престоя й в къщата. Като право в очите й наговори доста нелицеприятни неща. Повод за скандала между двете обаче станаха номинациите на Емануела, която заяви, че Глория пие от сутринта и това не е поведение, достойно за една дама. Думите й дълбоко жегнаха манекенката, която побърза да й търси обяснение.

emanuela-19

 

Но това изобщо не й беше достатъчно. Пред няколко души от къщата, сред които и Борислав Комсийски, Глория коментира, че фолк дивата заработвала с „частни партита по офиси“, за да си изхранва двете деца. Моделката заяви, че го знае от майка си, която се познава с майката на певицата. Глория обаче не пожали и нея. Неуравновесената красавица отрече двете да са приятелки, тъй като майката на Емануела била „пълна селянка“.

gloria-petkova-2

Моделката обаче без задръжки напада фолк дивата и открито, като й прави злобни забележки и понякога дори открито й се подиграва. Глория отправи доста остра критика в очите на Емануела за облеклото й. Моделката й заяви, че е пълно олицетворение на чалгаджийството.

В удобния момент обаче, фолк дивата го върна на Глория, като я номинира за изгонване. Фолк дивата доста време стискаше зъби и не си позволяваше да влиза в тона на Глория. Накрая Емануела обаче прибегна до същите непозволени удари. Пред Жана Бергендорф фолк дивата сподели, че чувала от майка си, че Глория работила в еротична радиостанция.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *