Милионер подари два айфона на Лили Иванова – виж кой е той:

Лили Иванова
Лили Иванова

Лили Иванова е в крак с айфон модата и макар да общува с изключително тесен кръг от хора, го прави с последните модели на смартфона. Естрадната легенда обаче не се е обзавела с джаджите от собствения си джоб, а ги е получила като дар от своя заклет и най-верен почитател.

Лили Иванова Щедрият господин е не кой да е, а собственикът на хранителната верига „Фантастико“ Валери Николов, издават агенти от обкръжението на примата. Милионерът решил да направи мобилен подарък на Лиленце-Пиленце за Коледа. До преди това тя ползвала два различни апарата – „Айфон 4″ и „Самсунг“. Като един наистина състоятелен бизнесмен, Николов платил телефоните кеш и ги изпратил по куриер в дома на своята любимка.

Същият куриер навестявал обителта на Лили задължително веднъж седмично. Всяка неделя, без изключение, Валери Николов провождал пищен букет на неостаряващата звезда. „Г-н Николов прави всяка моя неделя прекрасна. Обожавам цветята му, грижа се за тях. Те, както и всички букети, които получавам от почитатели, са моята реална награда след аплодисментите“, призна си Лили.

Традицията с неделния букет продължавала вече от няколко години, а подателят му заделял по 400 лева на месец, за да има Лили в дома си свещи и ароматни цветя.

Валери Николов не за пръв път лъсва с щедрите си дарове към звездата. Милионерът, който управлява 32 супермаркета в цялата страна, спонсорирал и концерта й в „Арена Армеец“ преди две години. Твърди се, че той се изръсил със 100 хил. лв., за да финансира грандиозното начинание.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/KpFiSM9hAd4

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *