Михаела Филева прости изневярата на рапъра Павел! Пак се събраха – Снимка:

Михаела Филева даде втори шанс на рапъра Павел. Двойката се раздели преди два месеца заради флирт на изпълнителя в участничка в „Гласът на България“.

Поп певицата цъфна на финала на предаването и демонстрира отново близост с бившия си приятел, който се изявяваше като водещ. Явно кратката раздяла им е помогнала да осъзнаят, че не могат един без друг. Михаела и Павел греели от щастие, че са отново заедно, издават от задкулисието на „Гласът“.

Преди два месеца рапърът цъфна в компанията на неизвестна певица, която се явила на кастинг за шоуто. Явно обаче забежката му е била много повече от един общ кадър, защото Михаела Филева прекрати връзката им.

Поп дивата нито потвърди, нито отрече раздялата, но тя беше съвсем явна. Впоследствие обаче явно е преценила, че не си струва да загуби дългогодишното си гадже, заради някаква закачка със случайно момиче.

Не е тайна, че и Михаела, и Павел са адски ревниви. Двамата не веднъж са имали жестоки скандали поради тази причина. Но никога не се бяха разделяли за толкова време.

И докато дуетният партньор на Павел – Венци, се стяга за сватба с любимата си Пепита, то Павел и Михаела изобщо нямат такива планове към момента. Сега двойката преоткрива връзката си, но както преди, така и сега, нямат намерение за по- решителна стъпка в отношенията си от съвместното им съжителство.

Певицата е изцяло отдадена на кариерата си и за момента не се вижда нито като съпруга, нито като майка. Още повече, че доверието в партньора й е поразклатено и трябва да мине време, преди отново да му вярва на сто процента. Тя не крие, че е доста недоверчива към мъжете, тъй като е израснала без баща.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Михаела Филева прости изневярата на рапъра Павел! Пак се събраха – Снимка:"

  1. which g   20.06.2020 at 8:52

    No matter if some one searches for his essential thing, thus he/she wishes to be available that in detail,
    thus that thing is maintained over here.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *