Мераклия! Христо Сираков се сгоди за студентка! СНИМКА:

Христо Сираков пак си е хванал млада булка! Вечният плейбой върти любов със студентка на 21 години. Нещо повече, Стоте манекенки искал да се ожени за новата си възлюбена, която може да му е дъщеря.

Двамата бяха забелязани заедно на Седмицата на модата в София. Двойката изобщо не се притесняваше от вниманието, което привлече. А даже и с охота позираха заедно.

Непознатата хубавица, която топли в момента леглото на Христо Сираков, е съвсем млада и сочна. Момичето се казва Деана и е студентка в София. Тя е редовна посетителка на най- оборотните чалготеки в столицата.

Отскоро красавицата се фука и с масивен годежен пръстен. Но така и не разкрива името на мъжа, който й го е подарил. Това обаче може да е само Христо Сираков, тъй като двамата са неразделни в последно време.

Младата годеница на Христо Сираков позира с пръстена
Младата годеница на Христо Сираков позира с пръстена

Застаряващият дон Жуан явно вече е забравил срама от проваления си годеж с плеймейтката Биляна Евгениева. Преди няколко години той организира шумно светско парти, за да представи избраницата на приятелите си. Двамата уж бяха много влюбени, докато Биляна не беше спипана да интимничи с Благой Георгиев. Христо Сираков тихомълком развали годежа и изхвърли плеймейтката от живота си.

Но явно това не го е отказало да си търси поредната млада булка. Стоте манекенки продължава да налита на 20- годишни момичета, а те с охота му вързват. Когато натрупат малко слава покрай него, винаги му бият шута и си хващат някой по- близо до тяхната възраст. Сираков обаче няма нищо против да се възползва от намалението и да погушка поредната жадна за слава бръмчалка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *