Мениджърът на Григор Димитров насмете Николета Лозанова заради нагъл пиар

grigor-dimitrov

Абсурдният пиар, който Николета Лозанова се опита да си направи на гърба на Григор Димитров, потресе тенисиста. Мениджърът на топ спортистът, Георги Стоименов, излезе със специално обръщение до медиите с молба да не се замесва името на първата ни ракета с подобен тип жълти скандали.

Още преди няколко месеца, Николета употреби името на Григор Димитров, като пусна историята, че двамата се били запознали и имали кратка афера. Тогава нямаше реакция от страна на спортиста.

nikoleta-silikon-1

Сега обаче, след раздялата на Гришо с Мария Шарапова, пиарите на плеймейтката използваха отново името му, като го замесиха в секс скандал. Появиха се публикации, в които се твърди, че руската топ тенисистка разбрала за „изневярата“ на Григор с Николета Лозанова и затова го изоставила.

В обръщението, пуснато от мениджъра на Димитров, се моли името на топ тенисиста ни да не бъде замесвано в жълти истории, тъй като той е пример за много млади хора. В момента Григор се е съсредоточил изцяло върху кариерата си, така че се надява на получи подкрепата на всичките си сънародници.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *