Мария Илиева удари мощно бившия си любовник Наско Колев! Ето как го нареди:

Войната между бившите любовници Мария Илиева и рапъра Наско Колев продължава с пълна сила. Бременната певица най- после отвърна с тежък удар на обвиненията на експоловинката си, че го е измамила с пари.

Ето какво изсъска по негов адрес поп изпълнителката: „Озлобените бивши като цяло са нещастни хора, лишени от себеуважение“. Мария Илиева нарича още младия рапър „простак“ и го обвинява в предателство и безочие.

Наско Колев я обвини, че като негов продуцент, певицата го държала без договор две- три години и прибирала лъвския пай от изявите му. Когато пожелал да напусне компанията, както и леглото на поп дивата, тя му отвърнала със заплахи и се постарала да затвори всички врати пред младия изпълнител, за да срине кариерата му.

В последната си песен Наско Колев я нарича „измамница“ и разкрива, че го е лъгала за пари. Младият рапър е твърдо решен да разкрие до дъно родната мафия в музикалния шоубизнес. Това му затваря много врати откъм разпространение на песните му. В същото време обаче, феновете пък му се радват, че скъса с имиджа на „доброто момче“ и пое по свой собствен път.

Рапърът за първи път вкара в обяснителен режим Мария Илиева, която през годините криеше личния си живот много старателно. Поп дивата не отрича, че е имала връзка с 20- годишния изпълнител и трудно прикрива огорчението си, че й се е изплъзнал.

Малко след раздялата с Наско Колев, каката обаче успя да забие ново лъвче – 26- годишния Георги Михайлов, от когото чака първото си дете.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *