Мариан Кюрпанов се гушка с мъж

Мариан Кюрпанов
Мариан Кюрпанов

Съмненията, че Мариан Кюрпанов се движи по левия бряг, отново са актуални, след като гвардията от папараци на Николета Лозанова засне модела в подозрителна компания след серия от засади. В срещата между двамата мъже на пръв поглед нямаше да има нищо необичано и съмнително, ако не бе ръката на непознатия, озовала се върху вратлето на нявгашния любимец на Георги Илиев.

Макар да се опитва да потуши слуховете, че е бисексуален, Мариан продължава да попада в ситуации, които ги подсилват
Макар да се опитва да потуши слуховете, че е бисексуален, Мариан продължава да попада в ситуации, които ги подсилват

Моделът, за когото в Италия се носят слухове, че е мачкал чаршафите на самия Джорджо Армани, преди да се изкачи на голямата модна сцена, се срещнал с непознатия мачо в мола на „Цариградско шосе“. До там папарашката глутница на Ни Ло го проследила след наградите за модна икона, раздавани наскоро.

В едно от кафенетата до ескалаторите на огромния търговски комплекс Мариан заседнал с друг мъж.

По някое време към тях се присъединил и трети господин. Последвала силна мечешка прегръдка с Кюрпанов, а мистериозният Аполон запотил камерите на папараците на Николета, прокарвайки нежно ръка върху ревера на риалити звездата.

По време на брадъра бившият „Мистър Менхънт“ всячески се опита да опровергае гнусните клюки по свой адрес, но ако се вярва на последната такава, той е подновил платените интимни контакти със своя пол, след като профукал хонорара си. Дни след края на шоуто Кюрпанов отпраши за Италия, за да погасява немалки дългове със спечелените у нас пари. Като потвърждение, че те вече са сменили собственика, е и фактът, че провъзгласеният за модна икона за 2013 г. Мариян тотално е занемарил визията си.

В продължение на няколко светски събития, на които „Поверително“ шпионирало Кюрпанов, той обирал вниманието на дамите, редувайки две сака – сиво и с цвят каки. С първото Мариян бе облечен и при влизането му в Къщата. „Моден идол с два парцала! Смях!“, обсъждали красавеца на хайлайф партитата. Светските персони се усъмнили, че моделът е изхарчил хонорара и живее максимално спестовно, и заради нахалството му да ползва като таксита няколко известни дами.

Кои са те, Николета ще разкрие в събота от 22,30 ч. в ефира на ТВ7.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *