Мариан Кюрпанов блъска във фитнеса на Боевски

Мариан Кюрпанов правел добра реклама на скъпарската зала
Мариан Кюрпанов правел добра реклама на скъпарската зала

Луди пари дава звездният модел Мариан Кюрпанов, за да поддържа перфектното си тяло. Бившият брадър тренира в един от най-скъпите фитнес центрове в столицата, който е собственост на скандално известния щангист Гълъбин Боевски.

Пол Боевски
Пол Боевски

Кюрпанов посещавал през ден луксозния фитнес, където освен на тежки тренировки се радва и на сауна, масажи, солариум. Цените за всички тези услуги съвсем не са ниски. Месечна карта за достъп до фитнеса струва минимум 140 лева. Това е три пъти повече от сумата в обикновен фитнес.

Според близки на модела обаче е напълно възможно Мариан да не плаща нищо заради безплатната реклама, която прави на фитнеса, разположен в столичен мол. Клиентите на търговския център често виждали Кюрпанов на шопинг из магазините или запотен във фитнеса и това привличало повече посетители.

Луксозният фитнес комплекс е вторият на Боевски, в чиито съоръжения са вложили сериозни средства със сина му, разказват клиентите. След като щангистът вече е на свобода след присъдата за наркотрафик в Бразилия, бизнесът му отново потръгна. Преди това той беше в ръцете на сина му Пол.

Тийнейджърът провали семейните финанси заради луди купони в тузарски заведения, където обичаше да плаща сметките на цялата компания редовно. След като бившият общински съветник на ГЕРБ се завърна, взе в свои ръце семейния бюджет и днес има проспериращ бизнес.

Говори се, че заради немарливото управление на сина му от БФС са изхвърлили фитнеса на хванатия с допинг щангист от Националния стадион „Васил Левски“, тъй като не е можел да плаща наема си.

Пол е известен с буйния си нрав и дори успя да се простреля в ухото с газов пистолет на 15 години. Малко след това баща му го изгони от къщи и го прати да живее в семейно жилище. Сега обаче Боевски-старши го е взел в ръце и двамата развиват общия си бизнес.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *