Мария с шокиращи разкрития за бащата на дъщеря си – Виж Тук:

mariya

Мария направи доста остро изказване за първия си съпруг Митко Андонов. Години след развода, нито певицата, нито бизнесменът искат да си спомнят един за друг. Единственото, което ги свързва, е дъщеря им Марая. Или поне така трябва да бъде.

Фолк звездата заяви, че дъщеря й е най- голямата й гордост в живота и най- големият успех. Певицата призна, че е отдадена сто процента на отглеждането на детето си, за разлика от бащата Митко Андонов.

Фолк звездата заяви, че вече нищо не си спомня от първия си брак и има чувството, че никога не се е случвал.

Митко Андонов и втората му съпруга Никол
Митко Андонов и втората му съпруга Никол

Въпреки че не е сполучила с първия си съпруг, певицата много хвали втория – Християн Гущеров. Опитва го като спокоен и много интелигентен. Мария разкрива, че с Християн нямат спорове и имат много хармонични отношения.

Митко Андонов сключи втория си брак, скоро след като се разведе с певицата. Съпругата му Никол е много красива и със солидно образование. Завършила е вътрешен дизайн и рисува много добре. Мнозина твърдят, че Мария не може да й стъпи на малкия пръст и това било болното място на фолк звездата. Никол няма никакви мераци да влиза в публичното пространство, което много се харесвало на съпруга й.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *