Майката на Албена Вулева нахлу във „Вип Брадър“, а Тити Папазов – напусна

Тити Папазов напусна „Вип Брадър“ по собствено желание месец след началото на шоуто. Треньорът имал предварителна уговорка с продуцентите, че няма да стои цялото предаване, защото има по- важен ангажимент – да спаси отбора си „Левски“.

liudmila-zahajaeva

Тити Папазов се показа в доста непривична светлина – като търпелив и овладян, а не като емоционален ураган, както е известен в публичното пространство. Тити се погрижи за всеки един от съквартирантите си, когато бяха в труден момент. Даде им кураж, когато беше необходимо, и ги разкритикува, когато някой трябваше да го направи.

Емоционалният ураган във „Вип Брадър“ обаче се завихри от неподозирана страна. Майката на Албена Вулева, Людмила Захажаева, влезе с гръм и трясък и помете къщата. Ексцентричната дама влезе със самочувствие, без изобщо да се притеснява, че досега никога не е била публична личност и демонстрира голям артистизъм, сякаш не другите, а именно тя е ВИП.

maikata-na-vuleva

Първа срещу Людмила се опита да скочи Елена Кучкова. Но атаката й беше моментално отблъсната от устата рускиня. Кучкова направи на въпрос къде кучето на новата съквартирантка ще ходи по нужда и предупреди, че ще вдигне скандал, ако се изходи на леглото й. С голяма доза пренебрежение Захажаева набързо й затвори устата и я предупреди да не й тръгва с лошото.

Людмила направи забележка и на Ели Гигова, че изобщо не се забелязва присъствието й. Майката на Вулева обаче отдаде своето почитание специално към Камелия Тодорова и към Камелия Воче.

Едва прекрачила прага, Людмила отнесе груби шегички зад гърба си. Влади Въргала се оказа основният инициатор на злобната канонада към новодошлата. Актьорът започна да се подиграва на майката на Вулева пред малък кръг от хора. Людмила обаче веднага забеляза, че има отделили се заговорници и им се присмя, че веднага са започнали да клюкарстват зад гърба й.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *