Луна е петата изгонена от Вип Брадър

luna

Луна е петият участник, който напусна къщата на Вип Брадър 2015 г. Излизането на ексцентричната фолк певица беше дълбоко облекчение за съквартирантите. Никой дори не я изпрати до вратата.

Странното поведение на Луна изостри отношенията й с останалите участници още от самото начало. За кратък период певицата се опита да се социализира, но така и не се сближи с никого.

Отношенията й със съквартирантите тотално се сринаха след мисията, в която певицата трябваше да се раздели с изкуствената си конска опашка, за да се повиши бюджета за следващата седмица. Луна обаче отказа да го направи.

luna-1

Тогава всички съквартиранти й се нахвърлиха безжалостно. Най- яростни бяха Ернестина Шинова и Джино. Милионерският наследник засипа фолк ветеранката с грозни обиди. Всъщност, почти не остана съквартирант, който да не я напсува.

Накрая, Луна отиде да сподели огорчението си с Биг Брадър. Фолк певицата сподели, че не виждала смисъл да си маха опашката, защото така или иначе, отношението към нея няма да се промени. В крайна сметка обаче, Луна възстанови пълния бюджет на съквартирантите си, след като свали опашката.

Джино и още няколко души обаче решиха да бойкотират действията на певицата, след като се изложиха толкова грозно и да се откажат от бюджета.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *