Лудия репортер разкри: Бившата ми заработва като Компаньонка! Шок Снимки:

ludia-reporter
Дани с невярната си бивша половинка Александра

Даниел Петканов, известен като „лудия репортер“, нареди брутално невярната си половинка Александра Богданска. Наскоро той научил, че гаджето му, с която бяха близо две години, предлагала интимни ласки на заможни мъже.

ludia-reporter-gadje
Снимката предизвика отвращение и остра реакция срещу фаталната Александра

Петканов разказа в профила си във фейсбук как спипал невярната Александра в крачка. Една нощ забелязал, че приятелката му си пише с някого. Надникнал и шокиран прочел следното съобщение: „Прибра се в България и чувствата ни охладняха, така ли“.

ludia-reporter-gadje-1
Александра се натиска с богаташ в частния му самолет

По- късно Петканов разровил телефона на Александра и се натъкнал на шокиращи снимки и чатове на половинката му с други мъже. Лудия репортер научил, че през цялото време гаджето му била интимна с кастинг продуцент от Холивуд, тъй като искала да пробие като актриса.

ludia-reporter-gadje-2

Но не само с него. Александра многократно обслужвала интимно заможни чужденци, предимно италианци. Изпращали й скъпи автомобили, които да я откарат до поредния хотел, в който я очаквал някой богаташ.

Дани признава, че се чувства използван и обиден от факта, че през цялото време, докато Александра спяла с други мъже, тя го баламосвала със сладки приказки като „обичам те“ и „държа на теб“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *