Лъсна голямата лъжа на Петканови! Ето кога са се събрали и защо са го крили – СНИМКИ:

Пресните младоженци Даниел Петканов и Алекс Богданска се опитаха да преметнат цяла България с театъра, че са открили отново любовта в къщата на „Вип Брадър“. Лъжата м обаче се оказа доста плоска.

Потвърдиха се съмненията, че репортерът и моделката се сдобрили преди старта на шоуто. Двамата обаче се постарали да скрият този факт от продуцентите на шоуто по време на кастингите, за да вземат по- голям хонорар.

Идеята хрумнала на Даниел Петканов, а бившата му- настояща не се поколебала да я изпълнят. Още през първите дни на съвместното им съжителство в къщата, планът им започна да се пропуква. Бившите, които уж не можеха да се дишат, изведнъж бяха осенени отново от любовта и без капка колебание се впуснаха във връзка.

Бързото им и безпроблемно сдобряване обаче направи впечатление дори на „Биг Брадър“. От продукцията не скриха, че се съмняват в искреността на чувствата им и че сдобряването им изглежда нагласено.

И тъй като събудиха подозрението на продуцентите, Алекс и Дани решиха да направят най- категоричната крачка – а именно да сключат истински брак. Това със сигурност не им е влизало в сметките, но вероятно са искали да приспят окончателно подозренията на „Биг Брадър“ и да го убедят в истинската си любов.

И нищо не беше в състояние да ги разубеди от толкова съдбоносно решение. Нито историите, които Цуни разказа на Даниел за похожденията на любимата му. Нито тоталния отказ на родителите на Александра да ги подкрепят. Моделката доста се разколеба от тежките майчини думи, но явно е преценила, че няма път назад и трябва да изиграе цирка до самия му край.

Междувременно, наблюдателни фенове забелязаха в личните им профили напълно идентични снимки, направени през лятото. Кадрите са заснети на яхта на фона на специфични скали. Двамата така и не са позирали заедно, но фонът е един и същ и на двете снимки, а това едва ли е обикновено съвпадение.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *