Криско откри отново любовта! Ето го с новото му гадже:

krisko-3

Криско отново грее от щастие заради новата си любов! От няколко месеца рапърът има връзка с танцьорката Цвети и изглежда, че отношенията им засега са напълно хармонични.

Двамата дълго време криха любовта си, най- вече по желание на Криско. Рапърът се опари достатъчно от медийната си връзка с плеймейтката Ася Капчикова. Затова, с Цвети предпочел да стоят по- далече от публичното внимание.

Но явно вече няма нищо против да позира с новата си любима. Наскоро танцьорката пусна селфи, на което с Криско нежно са се гушнали и са вплели пръсти, като истински влюбена двойка.

За връзката на рапъра и танцьорката се говори още от миналата есен. После обаче изведнъж двамата спряха да се появяват заедно и всички решиха, че са се разделили. Оказа се обаче, че такова нещо няма. Просто

Криско предпочел този път с половинката му да не се набиват много на очи.

Влюбените гълъбчета Криско и Цвети
Влюбените гълъбчета Криско и Цвети

А и така се предпазва самият той, за да не се окаже отново използван, както му се случи с Ася Капчикова.

След раздялата си с рапъра, плеймейтката призна, че голямата й мечта била да стане певица. Но Криско бързо порязал мераците й – според нея, за да не го засенчва!?

Като й станало ясно, че няма да й направи песен, Капчикова го натиснала поне да я направи „Мис Плеймейт“. Тук явно Криско е склонил, тъй като Ася наистина грабна титла и в конкурса за силиконови красавици се оказа първата, която побеждава с естествен бюст, при това доста постен.

После Капчикова започна да разкарва като мечка рапъра по телевизиите, за да обясняват колко са влюбени и щастливи. Но театрото не трая дълго, тъй като само след няколко месеца, Криско натири момата от Девин да ходи да си вади хляба с танци по морето.

До ден днешен двамата твърдят, че са се разделили приятелски. Но едва ли това вече е така, след признанията на Капчикова във „Фермата“, че изневерявала на Криско по време на връзката им.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *