Край на криеницата! Николета пусна език на Ники Михайлов- СНИМКА:

Страстна целувка между Николета Лозанова и Ники Михайлов сложи край на спекулациите за отношенията им. Двамата показаха на всички, че отново са двойка на рождения ден на футболиста преди няколко дни.

Плеймейтката и вратарят бяха неразделни по време на шумното парти и постоянно си разменяха горещи целувки. Като дори запечатаха една от тях със снимка.

Двойката поднови интимните си отношения в края на миналата година. Оттогава не са спрели да обикалят по света, но усърдно криеха, че пак имат връзка. Николета от време на време загатваше, че с Ники Михайлов отново са гаджета, но той се дърпаше и не искаше да оповестяват отношенията си.

След това изведнъж спряха да се показват заедно. Николета дори веднъж не пусна снимка как татуираната ръка на футболиста я опипва или нещо друго, с което да се похвали, че той отново е в леглото й. Появиха се подозрения, че двамата са се разделили отново. На какво се е дължала няколко месечната пауза в демонстрациите на връзката им, не е известно, но едва ли е било по инициатива на Николета.

На рождения ден на вратаря двамата опровергаха слуховете за раздяла и цъфнаха заедно нахилени до ушите. Плеймейтката беше като залепена за рожденика и показа на всички, че той отново е неин.

Самодоволството на Николета обаче бързо ще изчезне, когато й се наложи да се срещне очи в очи с родителите на Михайлов, които откровено не могат да я понасят. А пък едва ли кипят от радост да станат баба и дядо и на другото дете на Валери Божинов. Мария Петрова и Боби Михайлов трудно преглътнаха връзката му с Алисия, но Лозанова няма абсолютно никакъв шанс, смеят се зад гърба й столични златотърсачки.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *