Кали разпали нова война в „Пайнер“! Вижте защо скочи срещу Галена и Преслава:

kali-1

Кали е на път да запали нова война в „Пайнер“ заради някои неписани правила на фирмата.

От доста време насам, компанията запорирала проекти на изпълнители си от втория ешалон, за сметка на най- актуалните звезди. Ако се задавал нов проект на някоя от топ изпълнителките, като Галена, Преслава или Джена, останалите трябвало да съобразят и да изчакат със своите клипове.

Причината е, естествено, във финансовата изгода на продуцентите. Изпълнителите с най- висок хонорар се ползвали с предимство, тъй като били най- търсените и имали най- много участия. А това означава по- големи постъпления в касичката на компанията.

payner-honorari-2

От това обаче страдали изпълнителите, които нямали чак толкова много участия, а и имали доста по- скромна миза, сред които е и Кали. Тя вече на няколко пъти поставяла остро въпроса пред шефа си Митко Пайнера, тъй като не е от тези, които си мълчат. А и всеки нов проект за нея е шанс да има повече покани за участия, тъй като има да храни три деца.

Несправедливата практика обаче се налагала от пазара, тъй като реално нямало място за всички фолк изпълнители. Жанрът е в криза от години, а интересът към него доста е намалял.

Заради същата причина, преди две години почти всички изпълнители избягаха от „Ара Мюзик“, сред които топ имена като Емануела и Джина Стоева. Те разкриха, че фирмата толерира най- много Алисия. Масова практика било да се спират вече готови песни и клипове, ако тя в същото време пуска свой проект. Дори Емануела, която беше другата голяма звезда на „Ара“ трябвало да изчаква новата продукция на Алисия, за да може да пусне своята.

Но явно и в „Пайнер“ обидната практика да се бутат напред само определени имена набира сила, а другите да чакат на опашка, става масова. И е въпрос на време и други да пропищят, освен Кали, от липсата на справедливост и на работа.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *