Женски бой по празниците! Мис България Ромина Тасевска и Златка Димитрова се Хванаха за Косите! Ето защо:

Жестока война се между две известни българки се разрази по празниците във фейсбук.

„Мис България“ Ромина Тасевска нападна Златка Димитрова заради приза „Майка на годината“, с който беше удостоена плеймейтката.

Тасевска, която е омъжена за македонския футболист Дарко Тасевски, с когото имат три деца, написа във фейсбук: „Заради такива момичета думата „модел“ отдавна стана нарицателно за лека жена. Сега, пак заради тях, думата „майка“ губи своята тежест! Простотия и морална деградация!“

Златка, която получи наградата малко след като роди, веднага побърза да отвърне на неочаквания огън със следните думи: „До уважаемата и позабравена Ромина Тасевска, нейния съпруг и всичките им семейни приятели. Не ви си извинявам, че получих приза „Майка на годината“. Получих го не защото сменям памперси като фурия, а защото откакто съм се посветила на благотворителността, нямате ни най- бегла представа за колко деца съм се превърнала във втора майка. Другия път поне ми изслушайте благодарственото слово преди да скочите срещу мен като гладни кучета. В него аз поделих наградата си с всички достойни и силни жени, независимо дали са биологични или духовни майки…“

Златка в рекламна фотосесия на известна марка
Златка в рекламна фотосесия на известна марка

Както винаги, Златка Димитрова отново не е разбрала за какво става въпрос, но няма за какво да я виним- толкова си може. Решила е, че бившата „Мис България“ й завижда, че е по- известна от нея.

Ромина Тасевска може би дори не визира конкретно нея, а всички уж вип- дами, които използват бременността, бебетата и децата си, за да трупат пари и още слава на гърба на рожбите си.

nikoleta-nikol
Николета и малката Никол рекламират линията на известен дизайнер за майки и деца

Не е само Черната Златка, която трупа сериозни суми пари, още от бременността си, а сега и с новороденото, като използва бебето си, за да сключва договори за реклама. 4- годишната дъщеря на Николета Лозанова също вече е рекламно лице на различни фирми и марки. Докато беше бременна пък, бившата жена на Валери Божинов, също усилено рекламираше бебешки колички, креватчета и пр.

Разбира се, тези „звездни майки“ не щадят пари за пиар на собствената си персона и на децата си, тъй като трябва да бъдат достатъчно популярни, за да им предложат хонорар за реклама. Започват да ни занимават със себе си, още щом забременеят, започват да обикалят телевизиите, за да обясняват как се чувстват и пр.

Междувременно, в профилите си в социалните мрежи, започват да „предлагат“ на бъдещите майка тази или онази марка. След като се роди бебето – пак така. Рекламират колички, памперси, дрешки, храни и пр. Самите те пък, като рекламни лица, получават безплатно тези продукти. А вие, като техни фенове, решавате да им повярвате и затова си бъркате в джоба, при това доста дълбоко, защото обикновено, бившите плеймейтки- настоящи майки, рекламират винаги доста скъпи неща.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *