Ивана чукна 45 години със стриптийзьори

Ивана на рождения си ден
Ивана на рождения си ден

Щур купон заформи за 45-ия си рожден ден Ивана в заведение край Пловдив. Навръх празника си певицата на народа пя в дует със сръбската звезда Неда Украден, а от приятелите си получи незабравим подарък – огромна торта и незабравимо преживяване със стриптийзьори.

Празненството за айтозлийката започна още през нощта срещу 31 януари. Тогава по инициатива на бузукарката Стояна, точно в полунощ в дома на звездата цъфна цял оркестър.

Ивана рожден ден стриптизьориКупонът продължи до сутринта с песни и танци, а после заваляха обаждания и есемеси от приятели и роднини. Имаше и хиляди честитки във фейсбук страницата на изпълнителката.

И все пак голямото празнуване остана за вечерта на 31-ви. Певицата на народа събра най-близките си в заведение край Пловдив, където специален гост бе сръбкинята Неда Украден. Юголегендата, естествено, се скъса от поздрави за рожденичката, а по някое време я покани и за дуети.

За радост на всички присъстващи в ресторанта Неда и Ивана изпълниха съвместно няколко песни, сред които и тоталния хит на нашенката „Нещо нетипично“. Парчето прозвуча и на български, и на сръбски, тъй като оригиналът му е именно на Украден.

Ивана рожден денТочно в полунощ Ивана духна свещичките на празничната си торта, а след това дойде редът на изненадата – еротично шоу на стр*птийзьори, Айтозлийката се наслади на подаръка си, седнала на стол в средата на сцената.

Полуголите мъже се кършеха в скута на звездата,а тя смело им буташе банкноти в препаските. По някое време към оргията се присъедини и бузукарката Стояна, която също извади пачка и започна да раздава пари на голите мъже.

Финалът на празненството бе в пловдивска дискотека. Там Ивана също грабна микрофона и пусна гласа си за радост на многото зрители.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/FS6abD2M5YA

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *