Ясновидка пророкува: Мегз има нужда от психиатър!

Мегз цици„Миглена Каканашева е в много силна  депресия и това е причината за странните  клипове с рев и сълзи, които публикува в интернет.

Това „отгатна“ астроложката Мария Асенова, макар че не е необходимо да си звездоброец, за да видиш, че Мегз се държи, меко казано, неадекватно.

Тя е имала е тежки проблеми в личния си живот, допълни Мария. Те са причината да изпада в тежки емоционални състояния. И това е повод да се държи на приливи и отливи, ту да има настроение, ту да плаче. смята Асенова.

Мегз яйцаЧе какви лични проблеми? Бизнесът на Каканашева върви като по вода, вероятно защото други хора го ръководят. Тя се чуди в кое риалити да се появи и да се изложи като кифладжийка. Шивачки шият в цеха суперновите й модели, които кой знае защо напомнят на китайски  рокли, предлагани по интернет сайтове. Живее си щастливо, не знае откъде се влиза в магазин за хранителни стоки и откъде се излиза. А също и че се плаща.Вози се на скъпи коли. Ходи полугола. Ако на това му казват тежки проблеми, останалите българи трябва вкупом да се гръмнат!

МарияЕдинественият й проблем е, че не можа да накара гаджето си Демир Доган, да започне да я афишира като своя половинка. Въпреки че я издържа и финансира бизнеса й, той не иска да се появява с нея, нито дори на снимка. Ако случайно попадне в кадър, Мегз панически скрива лицето му.

Дизайнерката разполага с безсрамно много пари, които, не се заблуждавайте, не са от продажба на евтини дрешки. Но пък никога не може да появи подръка с любимия си мъж. Нито дори има права да споменава името му.

Вероятно ситуацията вече й дотежава и Мегз се е уморила от двойнствения си живот.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *