Гонят Райна от „Пайнер“

Райна
Райна

Грандиозен скандал тресе попфолк средите и в центъра му отново е македонското девойче Райна. Фолк дивата, която неведнъж си е показвала рогата публично, този път е разгневила не когото трябва. Пилето на попфолка е на път да изхвърчи от музикалния гигант „Пайнер“, след като натрупа доста черни точки пред шефовете си. Последната капка, която преляла чашата на търпението им, се превърна в публичен скандал след като певицата беше порицана в ефира на телевизия „Планета“, собственост на компанията. Екипът на предаването „Звездно“, който съобщава всяка подробност около новите песни и клипове на пайнерките, се оплака от грубото и арогантно отношение на Райна. Певицата отказала да участва в предаването и не позволила от телевизията да заснемат мейкинга на новия й клип. Случаят не бил единичен, а в рамките на няколко дни Райна отказала да участва в още едно предаване на телевизията.

Райна„Създаването на един видеоклип и един хит е колективно дело, в което основна роля има изпълнителят, но не е за подценяване и подкрепата на всички звена на телевизия „Планета“, напомниха назидателно в предаването за това колко колелца завърта машината за чалга хитове „Пайнер“, за да превърне един изпълнител в звезда.

Хора от компанията издават, че зад безпрецедентното публично назидание стои самото ръководство на фирмата. Служителите на Митко Пайнера непрекъснато се оплаквали от несериозното отношение на Райна към задълженията й към компанията и той решил, че това ще е последно предупреждение към Пилето.

След многобройните й изцепки в „Пайнер“ вече сериозно обмисляли дали да не прекратят договора си с нея. Хора от бранша коментират, че през последните години участията и без това само намалявали. Райна съвсем занемарила кариерата си и предпочитала да се отдаде на салса и пътешествия.

Колежките й се чудели откъде певицата има пари за скъпите си хобита. Съграждани на Пилето от Сандански разбулиха тази мистерия пред журналисти. Според мълвата солидният финансов гръб на Райна не бил богат любовник, а баща й Кирил Терзийски. Според жители на града той държал няколко магазина на главната улица, от които семейството печелело сериозни пари.

Самата Райна била свикнала никога да не се притеснява за пари и харчела на воля. Затова и никакви санкции от „Пайнер“ не можели да стреснат Пилето, която си знаела, че дори да изхвърчи оттам, винаги може да започне самостоятелна кариера. Сметките й обаче може да излязат криви, тъй като досега никой отцепник от „Пайнер“ не успя да направи кой знае каква кариера извън фирмата. Дори звезди като Десислава и Рени загубиха войната, започната с бившите си продуценти.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/pFY7mFwL7po

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *