Годжи чака внуче – големият му син се жени

godji-1

Георги- Милчев – Годжи скоро може да дундурка първото си внуче. Най- големият син на басиста на Ку- Ку бенд – Цветомил, ще мине под венчило до края на годината.

Въпреки че е само на 25 години, младият мъж се решил на важната крачка да създаде семейство. А под сурдинка се шушука, че има и бебе на път.

Бъдещата снаха на Годжи се казва Диана и е от Русе. С Цветомил се запознали на кастинг за „Непобедимите“ – 3. И двамата кандидатствали за епизодични роли. Диана успяла да се класира, но не и синът на Годжи.

Той обаче спечелил най- важното състезание – това за сърцето й. Така, Годжи вероятно ще стане дядо, още преди да е чукнал 50- те.

Годжи и Даниела са на 18, когато се женят
Годжи и Даниела са на 18, когато се женят

Навремето басистът също се оженил съвсем млад – бил едва на 18 години. С майката на Цветомил, Даниела, стават гаджета, когато са едва в 9- ти клас. Малко след като се оженили, се родил синът им. Двойката има и втори син – Волен.

Годжи и Даниела се разведоха преди 16 години. Оттогава басистът изръшка голяма част от балерините на шоуто, както и колежки певици. С две танцьорки за малко не стигна пак до брак – едната беше Станислава Лефтерова от „Магаданс“, както и със Зорница от балет „Дива“. Изживя кратка афера и с балерината Елица от „Сатен“.

Годжи обаче е твърд в намерението да не се лъже втори път да се жени. От всичките жени, минали през живота му до момента, басистът си остава най- близък с бившата си съпруга Даниела.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *