Глория милионерка в имоти! Ето какво притежава и колко струва:

gloria-4

Глория е натрупала солидно количество луксозни имоти през годините. Все още няма колежка в бранша, която да я бие по инвестиции в недвижимо имущество. Всичко спечелено в пика на кариерата си, певицата инвестира разумно, за да може сега да прибира едни от най- високите наеми в София.

Имотното състояние на фолк певицата се оценява на повече от 2 млн. лева към момента. Глория ги е купувала през годините на много изгодни цени, така че отдавна черпи от тях само дивиденти.

Къщата на Глория в „Павлово“

Фолк дивата и дъщеря й Симона живеят в къщата в квартал Павлово. Тя не е много голяма, но е супер луксозно обзаведена. Там се намира и звукозаписното й студио, което отдава под наем на колежките си от бранша. То е сред най- добрите в страната, така че винаги има много клиентела за него.

Глория отдава под наем още няколко супер луксозни апартамента – единият е в „Бояна“, а другите два в квартал „Бъкстон“.

Освен жилища, певицата притежава и търговски обекти. Сред по- известните е кафене, което е кръстено на дъщеря й Симона. Има и два ресторанта, които също дава под наем.
След като натрупала толкова много недвижимо имане, Глория направо си отворила имотна агенция, за да го управлява по най- добрия начин.

По този начин, фолк дивата се е подсигурила до старини, без изобщо да се притеснява какво ще се случи с певческата й кариера. Всичко, разбира се, е за дъщеря й Симона, която също няма защо да се безпокои за финансовото си бъдеще. Дори да не й потръгне с пеенето, може да си живее като кралица от рентиерство.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *