Галин спести пари за собствен дом – ето какъв апартамент си купи:

galin

Галин стана горд собственик на собствено жилище. Фолк певецът се оказа голям спестовник и успя да си купи луксозен апартамент в столичния квартал „Лозенец“.

Жилището е в нова кооперация и е 160 квадрата, с южно изложение. Първоначално Галин си мислел да купи апартамент в някой от новобогаташките квартали, но накрая решил, че инвестицията в „Лозенец“ е далеч по- добра. Певецът хем е в самия център на София, хем на много тихо и спокойно място.

Галин признава, че през изминалата година не смеел дори да си вземе почивка, за да успее да събере кеш необходимата сума за собствен дом. Фолкаджията не искал да обвързва с кредити, нито пък да обременява семейството си с подобен риск.

Цената на апартамента е доста солена – около 200 000 евро. После пък Галин трябвало и да го обзаведе. Макар че бил скромен в изискванията си към мебелите и бялата техника, все пак голямата квадратура изисква повече неща.

Така или иначе, Галин успял да се справи и с покупката, и с обзавеждането на апартамента, без да му се налага да прибягва до услугите на банка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *