Галин разкри: Сестрата на Преслава разби семейството ми!

Фолк любимецът Галин за първи път проговори за тежката семейна драма, която разделила родителите му. Самият той я преживял много тежко, а още по- лошото е, че в дъното се оказала… негова колежка.

Бащата на Галин – Петър Гочев, е известен музикант в Добрич. Преди време, покрай работата си по заведенията, той завъртял извънбрачна афера с колежката си… Ивелина Колева, по- голямата сестра на Преслава.

Бащата на младия фолк певец толкова хлътнал по певицата, че дори напуснал семейството си. Това бил най- тежкият момент за Галин. Той останал сам с майка си и се опитвал да й бъде опора. Жената обаче не се предала, а направила всичко възможно, за да събере семейството си отново.

Така и станало. В крайна сметка бащата на Галин зарязал любовницата си Ивелина Колева и се прибрал вкъщи.

Преслава със сестра си Ивелина
Преслава със сестра си Ивелина

Фолк певецът призна, че е в отлични отношения със самата Преслава и никога изневярата между близките им не е влияела.

Към днешна дата Галин е простил на баща си. Двамата се разбират идеално и не позволяват на миналото да застава между тях.

Младият фолк идол признава, че е най- близък с майка си. Той й се възхищава, че се постарала да запази семейството им.

Галин все още няма сериозна връзка. Младият певец се оправдава, че от много работа няма време за личен живот. Поради тази причина често му подмятат, че си пада по мъже и затова се крие. Той пък не отговаря на нападките и обвинява конкуренти в черен пиар.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *