Галена на суинг ваканция в Тайланд

Галена и Галин
Галена и Галин

Възмутителен слух, на който се чудим да вярваме или не, се предава от уста на уста из столичните светски седенки от няколко дни. Скандалната чалга дива Галена и половинката й Галин карат необикновена ваканция в екзотичен Тайланд. В азиатската страна разкрепостената двойка се е отдала на с*кс приключения заедно с други двойки, по-известни като суинг партита.

Галена по бански в Тайланд
Галена по бански в Тайланд

Родената в Смядово звезда на „Пайнер“ отдавна се слави с лековатото си поведение и на сцената, и извън нея. Не е тайна, че от второразредна изпълнителка Галена се е изстреляла по окопните на лекия жанр, благодарение на уменията си по френска любов.

И до днес в интернет пространството циркулира скандалното клипче, на което във ваната брюнетката надува дудука на тогавашния си интимен приятел — „Мистър България 2003″ Данаил Милев.

Макар да живеят така, че отстрани да създават впечатление на изрядно семейство, изградило отношенията си върху добрите привички и нрави, Галена и Галин в действителност водели таен живот, достояние на малцина. Не от много скоро се мълви скандална подробност за тайната на дългата им връзка. Според осведомени певицата и собственикът на фабрика за вафли разнообразявали интимния си живот с нещо неморално, според повечето моралисти суинга. Семейството си имало обкръжение от няколко двойки, които канело в леглото си и правели заедно с*кс, като разменяли партньорите си.

„Не е невероятно. И Гальо, и Галенка са си такива, не обичат еднообразието в сек*а и търсят интимно разнообразие във всичките му разновидности, за които се сетите“, одумват ги злите езици.

Най-последният пикантен слух гласи, че в момента в Тайланд се вихрят диви оргии между Галена и Галин и още три двойки – българи. От много достоверен източник, чиято почивка в далечната страна по случайност съвпаднала с тази на пайнерката и мъжа й, осведомихме се, че групата си е наела вила с 5 спални в луксозния курорт „The Village“ на Кокосовия остров. Мястото е само на 3 минути път с лодка от остров Пукет. Вилите на плажа, които комплексът отдава под наем на туристи, се продават на цена от 1250 долара на нощ. Българската групичка обитавала вкупом плажната къща. „Нормалните двойки биха си наели отделни вилички, които са само по 168 долара на нощ, нали?“, интригантстват по адрес на Галена и Галин из чалга средите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/Gd_sXBmXv6g

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *