Фолк певицата Пламена призна: Да, болна съм от анорексия! Тежа 40 кг! ВИДЕО:

pevitsa-anoreksiia

Фолк певицата Пламена призна, че е болна от анорексия. Звездата от „Мюзик Айдъл“ и „Биг брадър ол старс“ разкри, че наистина е достигнала застрашаващите живота 35 килограма.

Певицата описва и ужасът, който преживяла заради хранителното разстройство: често се стигало до припадъци и гърчове. Менструацията й спряла.

Пламена потвърди истината за заболяването си
Пламена потвърди истината за заболяването си

Пламена разкри, че битката й с опасното заболяване продължава. Вече е успяла да качи до 40 килограма. Но все още не може да приема пълноценно храна.

Пламена Петрова беше сред младите надежди на родната поп сцена. Певицата направи изключително силен дебют в риалити формата „Мюзик Айдъл“. След края на шоуто обаче, Пламена се сблъсква с жестоката реалност.

Певицата дори спряла да пие вода
Певицата дори спряла да пие вода

Певицата се отказа от поп музиката и се преориентира към поп фолка, за да има по- голям шанс за развитие. Пламена обаче е категорична, че пеенето изобщо не е достатъчно, за да имаш професионални ангажименти. Най- жалкото обаче е, че по едно време предложенията от мъже били много повече, отколкото за участия.

Провалът на музикалната й кариера и надеждите й, я довел до психологически срив, който пък причинил хранителното разстройство.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *