Евгени Минчев пуска гей роман

Принц Романов и лорд Минчев се забавляват на частно парти в Лондон
Принц Романов и лорд Минчев се забавляват на частно парти в Лондон

Евгени Минчев бе приет за член в най-престижния и недостъпен лондонски частен клуб – The Arts. Там ходят само аристократи и звезди от световна величина – Мадона, Гуинет Полтроу, Том Круз, Елтън Джон и Сара Фъргюсън. С дъщерята на последната – принцеса Беатрис, лордът от Златица бе засечен на благотворителен бал преди месец.

Корицата на сътворения от лорда еротичен роман „Вивиен"
Корицата на сътворения от лорда еротичен роман „Вивиен“

На 14 февруари Минчев ще бъде на вечеря в The Arts club не с кого да е, ас най-младия претендент за наследник на руската имперска корона – принц Ростислав Романов. Двамата много често обикалят Лондон заедно и са приятели повече от 5 години. На 15 февруари пък, когато е Руският бал под патронажа на принц Майкъл ъф Кент, пак може да се окажат на една маса.

Евгени, който наскоро разгроми Сашо Диков в собственото му предаване, в най-скоро време ще може да се похвали и с еротичния си роман, озаглавен „Вивиен“. Томчето ще излезе на книжния пазар след две седмици. Четивото е в стилистиката на световната класика „50 нюанса сиво“.

Минчев в момента подготвя и друго четиво, което носи заглавието „Леви, десни“. То пак е роман и разказва увлекателно за гей живота в България, а героите му са с истинските си имена, научихме от първа ръка. Минчев обаче обяви, че е писал с уважение за персонежите си и е спестил брутални сцени.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *