Ето на какви мъки се подлага Елен Колева преди сватбата:

elen-koleva-3

Елен Колева стяга сватба с френския си годеник Марсел. Въпреки че са двойка по- малко от година, бързото предложение за брак не е изненада.

Двамата си паснали толкова добре, че сякаш са създадени един за друг, издават от обкръжението им. Най- важното било, че имат еднакви виждания за живот. Марсел също е много набожен като Елен Колева. Двамата решили до сватбата да намалят до минимум интимните си контакти. А след това, вече да започнат да работят за общи наследници. Но били категорични, че булката трябва да зачене след църковното бракосъчетание.

Подготовката за тържеството вече тече, но актрисата няма да издаде никакви подробности. Тя не иска да се знае кога и къде ще е сватбата й, тъй като е уморена от публичното излагане на личния си живот. Дори изтри профилите си от социалните мрежи, за да не дава повод за никакви приказки за връзката й с Марсел.

elen-koleva-1

През последните години красивата актриса се забърка в сериозни публични скандали, заради предишните си две гаджета. Първо, беше яростната атака срещу нея из медиите, която предприе бизнесмена Александър Найденов. Той публично я линчува и дори я обяви за „лека жена“, а след това се постара да не успее повече да си намери работа като актриса.

След като Найденов й затвори всички врати в арт средите, Елен се отдаде на писането на стихове. Но и там скандалите не секнаха. Тя има неблагоразумието да покани за свой критик на работата й писателя Калин Терзийски. Служебните им отношения бързо прераснаха в интимни. Той дори напусна съпругата си заради Елен.

Но след като заживя далече от законната си жена, Терзийски се върна към стария си порок – пиенето. А оттам и до другия си порок – хойкането по жени. Накрая заявил на Елен, че трябва да свикне да го дели с други. Актрисата не издържа и го заряза.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *