Ето кой ще участва във „Вип брадър“ 2016 и кой ще гушне най- големият хонорар:

vip-bradar-2016

Вече са ясни първите участници в тазгодишното издание на „Вип Брадър“. Ето кои са те:

„Ловецът на бежанци“ Динко Вълев от Ямбол ще е сред най- интересните персонажи тази година. Продуцентите се надяват той да е и скритото им оръжие за трупане на рейтинг. Динко ще прибере и най- големият хонорар – 100 000 лева.

Тази година „Вип брадър“ буквално е минирал кухнята. Двама от най- известните родни кулинари се очаква да кръстосат черпаци в нея. Единият е Ути Бъчваров, който също ще прибере 100 бона. Другият – Иван Звездев. Вторият обаче още не е подписал договора си, така че може да го смени шеф Петров, който е известен скандалджия.

dinko-ot-yambol

Сашка Васева пък най- после се реши да влезе в сеирджийското шоу. Всяка година името й се спряга за участие, но този път изглежда, че наистина ще се случи.

Прага ще прекрачи и друга нейна наборка и колежка – фолк певицата Рени. След като се прибра от Израел и се разведе, тя се опитва да възкреси кариерата си и се надява това да се случи покрай „Вип брадър“.

Бившата тв водеща Миглена Ангелова също се нареди сред звездите в шоуто. Издействала си и много тлъст хонорар – 60 000 лева. От дълги години Ангелова се опитва да се завърне на екран, но все не й се отдава. Явно е решила да го направи чрез участие в риалити шоу.

Най- голямата звезда този сезон ще е Силвия Кацарова, която ще влезе заедно с дъщеря си Теди.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *