Ето какво Име избра Галена за второто си дете+ Невероятният й Подарък за Бебето – ВИДЕО:

galena-bremenna

Днес Галена роди второто си дете, както съобщи по- рано senzacia.net. Бебето отново е момченце и е кръстено Александър, разкриха щастливите му родители.

Фолк дивата е родила в болница във Велико Търново. Майката и бебето са добре.

В този щастлив ден за семейството й, Галена зарадва феновете си и с още един подарък – новия си видео клип. Песента се казва Moro mou (Бебето ми) и е посветена на второто й дете.

Галена и мъжът й Галин имат по- голям син – Стефан, който се роди през 2009 г. Таткото и баткото са на седмото небе от щастие и с нетърпение очакват мама и малкия Александър да си дойдат вкъщи.

Фолк певицата разкри миналия май, че отново е бременна. Галена призна, че отдавна с Галин искали второ дете, но дълго време тя не можела да зачене.

Бременността на фолк дивата обаче не беше от леките. Галена се отказа от клубни изяви в шестия месец, а преди това трябваше да отказва доста ангажименти заради здравословното си състояние. Певицата претърпя и лека операция, за да задържи бебето.

Фолк звездата обеща на феновете си, че скоро отново ще се върне на сцената. Най- вероятно, като колежката си Емилия, Галена едва ще дочака да минат първите 40 дни, и да фукне отново по участия.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *