Ето какво е състоянието на моделката Кристин след катастрофата с Дивна:

Две седмици след жестоката катастрофа, която предизвика певицата Дивна, роднините на тежко пострадалата й приятелка Кристин Илиева, разкриха истината за състоянието й.

Две операции са били направени до момента на известната моделка. Първата била животоспасяваща.

Според лекарите, Кристин има големи шансове да се възстанови напълно. Но процесът ще бъде дълъг – поне една година.

Моделката нашумя преди няколко години, още като ученичка, покрай бурната си връзка с рапъра Кристо. Изпълнителят беше лудо влюбен в нея и не криеше, че именно Кристин е голямата му любов, макар че тя е с цели 15 години по- малка от него.

Близо две седмици след катастрофата, Кристо запази пълно мълчание. Но вчера той най- после изпрати послание на профила й във фейсбук, като й пожела да бъде силна и да преодолее тежкото предизвикателство.

Що се отнася до Дивна, която предизвика мелето, макар че се е отървала без тежки физически травми, психически тотално е рухнала, издават запознати. Певицата не е на себе си поради факта, че близката й приятелка Кристин се бори за живота си по нейна вина. А преди няколко дни, откривателят на Дивна – Слави Трифонов, коментира, че мястото й е в затвора, защото шофирала с превишена скорост и затова предизвикала катастрофата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *