Ето каква е причината за смъртта на Роро Кавалджиев + Какво му се случило на Бали седмица преди Трагедията:

Внезапната кончина на тв водещия Роро Кавалджиев потресе родния хайлайф.

Шокът е огромен, тъй като седмица преди да се разболее, тв любимецът бил на почивка в Бали с голяма компания.

Ето и хронологията на трагедията, която отне без време живота на Роро:

Постъпва в болница в началото на седмицата с много висока температура и треска. Преди това, 2-3 дни се опитал да се лекува в домашни условия. Настаняват го в инфекциозното, но лекарите не успяват да овладеят състоянието му. След часове вече е в интензивното, изпада в кома.

Роро е починал тази сутрин, а като причина за смъртта му е посочена – дихателна недостатъчност след скоротечна двустранна пневмония, съпроводена с полиорганна недостатъчност.

Последната ваканция на Роро…

Един от приятелите на обичания тв водещ разказа днес на стената му във фейсбук, че по време почивката на Бали, Роро претърпял инцидент. По време на рафтинг паднал от лодката във водата. Нагълтал се и даже дишането му спряло.

Дали инцидентът е довел до тежката пневномия, която удря тв водещия след завръщането му в България, или неприятната случка е била злокобно предзнаменование за предстоящата трагедия?

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Ето каква е причината за смъртта на Роро Кавалджиев + Какво му се случило на Бали седмица преди Трагедията:"

  1. Койчо   27.02.2017 at 10:44

    След нагълтване с морска вода и спиране на дишането, което си е почти удавяне,се прави реанимация, а след това реанимираният постъпва в болница и се лекува с антибиотици, за да е избегне рискът от белодробна инфекция.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *